Are you ready?

Koole Young Program.

Koole Traineeship

Young Koole Program

Op zoek naar een uitdaging in de wereld van opslag, verwerking en logistiek?
Sta jij te trappelen om in een internationale omgeving een bijdrage te leveren aan een groenere toekomst? En ben jij een ambitieuze starter of beginnend professional? Dan is het Koole Traineeship misschien iets voor jou!
Met een wo-diploma op zak en een brede interesse voor Sales, Operations, Engineering en Finance kun jij bij ons alle kanten op.

Wij helpen je graag ontdekken waar je talenten liggen en welke rol het beste bij je past. In drie jaar tijd krijg je volop de kans om je talenten te ontwikkelen met het Young Koole Program. Je doet werkervaring op en leert tegelijkertijd; in een ontwikkelprogramma op maat. Behalve aan je vakinhoudelijke kennis werk je ook aan je soft skills. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Samen met je collega-trainees krijg je de juiste begeleiding van een persoonlijke coach.

Meld je aan!
In januari 2023 starten we weer met een nieuw programma. Je kunt je hiervoor t/m 6 november 2022 aanmelden.

Lees hieronder meer over het Koole-traineeprogramma en schrijf je in door jouw CV en motivatiebrief te sturen naar recruitment@koole.com.

Young Koole Program

In drie jaar tijd krijg je de unieke kans om mee te werken aan diverse grote projecten bij Koole Terminals. Samen met jouw collega-trainees vorm jij het Young Koole-team waarmee jij je persoonlijke ontwikkelingen en vaardigheden continu bijhoudt en verder ontwikkelt. Samen als één team!

 • In vier periodes van 6 tot 9 maanden werk je in verschillende Koole-teams, op verschillende afdelingen en ga je uitdagende projecten aan bij Sales, Operations, Engineering en Finance.
 • Jij bent regisseur van jouw eigen carrière; je krijgt een coach toegewezen waarmee jij je leerdoelen en ontwikkelplan samenstelt, op basis van een ruim opleidingsbudget.
 • Samen met je traineeship-mentor beslis jij welke teams het beste aansluiten bij jouw wensen en kwaliteiten.
 • Werken bij Koole betekent dat je terecht komt in een open cultuur waar betrokkenheid en samenwerken centraal staan.

It’s a match

Onze trainees komen van verschillende studierichtingen en hebben een afgeronde masteropleiding in Engineering, Supply Chain Management, Financial Management of Business Information. Wij vinden het daarnaast belangrijk dat je aantoonbare affiniteit hebt met techniek en processen. Wat zoeken we verder?

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands; Engels is een pre.
 • Je bent ondernemend, creatief en oplossings- en resultaatgericht.
 • Je kunt goed samenwerken en zowel intern als extern relaties opbouwen.
 • Je bent assertief, communicatief vaardig en staat open voor innovatieve uitdagingen.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Koole vinden wij een goede waardering zeer belangrijk. Hier hoort, naast een goede beloning, ook jouw persoonlijke groei en ontwikkeling bij. Wat kun je verder van ons verwachten? 

 • Een goed startsalaris.
 • Een arbeidsovereenkomst van 36 maanden.
 • Parttime (32 uur) of fulltime werken (40 uur).
 • Een ruim opleidingsbudget.
 • Persoonlijke begeleiding t.b.v. leren en ontwikkelen met het Young Koole Program.
 • Een laptop en iPhone.

Are you ready?

Het Koole Traineeship is de uitgelezen kans om in de eerste drie jaar van jouw carrière kennis te maken met verschillende vakgebieden bij Koole in een internationale omgeving!

Wist jij dat Koole als enige internationale opslagterminal duurzame vliegbrandstof produceert in Europa? En vol de energietransitie instapt samen met haar klanten en andere stakeholders? Als Koole-trainee ontwikkel jij je dus razendsnel in deze context. Jouw inzet zorgt meteen voor een impactvolle bijdrage!

Meld je aan!

Ben je enthousiast geworden? Solliciteren is mogelijk t/m 6 november 2022. Stuur jouw CV en motivatiebrief naar recruitment@koole.com.

Op 17 november staat de selectiedag gepland in Rotterdam. Je hoort uiterlijk 10 november of we je hiervoor willen uitnodigen!

 

Copyright 2024 Koole Terminals all rights reserved. Manage cookie settings.