NL
KGT en Terminal of the Future

Nieuwe ontwikkelingen K2.0

Lopende initiatieven, zoals Koole Green Team (KGT) en Terminal of the Future, krijgen door middel van het verbeterprogramma K2.0 meer kracht. Op deze manier werken we aan gezamenlijke doelen, zodat we een toekomstbestendige organisatie zijn en we ons verder professionaliseren. Met elkaar bouwen we aan aantoonbare kwaliteit. Het delen van kennis staat hierbij centraal.
Wees gerust: de initiatieven stoppen dus niet. Sterker nog: ze komen sterker terug dan ooit. We doen het samen!

Overgang van Koole Green Team naar charter ‘Hernieuwbare energie en duurzaamheid’
Het KGT stopt, maar het gedachtegoed zeker niet! KGT is gestart vanuit de gedachte dat meer actie werd vereist op het gebied van milieu, care-for-people en omgeving. Dankzij de input, inzet en doorzettingsvermogen van het KGT hebben we in korte tijd al veel (groene) impact kunnen maken en is duurzaamheid op de kaart komen te staan. Een prestatie om trots op te zijn en waar we dus zeker mee doorgaan. Het managementteam en het K2.0-programma erkennen de KGT-prestaties en zien het belang ervan. Daarom is er een duurzaamheidsthema gecreëerd binnen het K2.0-programma. Door deze stap is het KGT doorgegroeid naar een volwaardige entiteit, met de juiste governance-structuren, budget en corporate focus. Dit past precies binnen de ambitie van het KGT.

Speciale dank voor de input en inzet aan de KGT-leden: Ronald Thonissen, Juriaan Steenland, Sidney Snijders, Bob Möhlmann, Marc van Gijzel, Robbin Berger, Janna Nigten en Linda Rongen. Vanaf nu valt dit initiatief onder de charter ‘Hernieuwbare energie en duurzaamheid’, onder leiding van Tamme Mekkes. Samen bouwen we nu verder aan een beter en mooier morgen.

Terminal of the Future-initiatieven
In het kader van één programma, waardoor we samen werken aan hetzelfde doel, stoppen we de Terminal of the Future-initiatieven en hevelen we deze over naar K2.0. De volgende initiatieven zijn een integraal onderdeel van K2.0:

  • Smart Sensors, UAB Online en Autonome Drones gaan naar de charter ‘Processen en veiligheid op het hoogste niveau’.
  • Data warehouse en business intelligence gaan naar de charter ‘Data en Digitaal’.

Dankzij de input en inzet van PE&I-team Bob Möhlmann, Robbin Berger en Marc Hordijk hebben we al veel impact kunnen maken.

Vanwege prioriteitstelling en gebrek aan middelen zijn de volgende Terminal of the Future-initiatieven (voorlopig) gestopt:

  • VAKT; een block chain technologie voor het delen van ordergegevens.
  • Robotisering in samenwerking met DWG.

Vragen en opmerkingen?
Stel ze gerust!
Hiervoor kun je altijd terecht bij het terminalmanagement of stuur een e-mail naar koole2.0@koole.com.

Copyright 2022 Koole Terminals all rights reserved. Manage cookie settings.