NL
'Meer sturen op leren, ontwikkelen en productiviteit'

HR-directeur Rogier Kooloos

Rogier is sinds begin dit jaar HR-directeur van Koole. Het creëren van uniformiteit in werkwijzen en cultuur staat voor hem boven op de agenda. Met als resultaat: slimmer en efficiënter samenwerken met de mens voorop.

‘Koole is een mix van technisch, operationele medewerkers en medewerkers op kantoor. Bij ons vind je allemaal gepassioneerde, zeer betrokken medewerkers. Boven op die sterke verbondenheid en oog voor de mens in de organisatie, moeten we een stap maken met het definiëren van veel concretere doelstellingen. Door alle lagen van de organisatie en veel meer sturen op leren, ontwikkelen en productiviteit.

Door de overname van verschillende terminals in de afgelopen jaren kent Koole Terminals een veelheid aan culturen, leiderschapsstijlen en werkwijzen. Het is daarom belangrijk om samen tot een heldere en inspirerende omschrijving van de gewenste cultuur te komen.

Met K2.0 hebben we de overgang ingezet om hier een sterke basis voor te vormen. Gelijke werkwijzen, en een cultuur waarin we ons allemaal herkennen, vormt de basis om slimmer en efficiënter samen te werken. De leiders in onze organisatie zijn de aanjagers om vanuit cultuurwaarden zaken in beweging te krijgen, zodat we kwaliteit van onze werkzaamheden kunnen borgen en de juiste stappen vooruitzetten. Dat zijn de voorwaarden om te zorgen voor een gezonde organisatie en voor verdere groei.’

Copyright 2022 Koole Terminals all rights reserved. Manage cookie settings.