NL

Helpdesk & UAB online zorgen voor efficiëntie

Sinds vorige maand kun je op ieder moment van de dag met al jouw ICT-vragen terecht bij de centrale Skilled Helpdesk. Dit is het eerste aanspreekpunt voor iedere Koole-medewerker als het gaat om ad-hoc problemen en ICT-wensen. Via het Selfservice Portal van Topdesk kun je informatie inwinnen of je kunt bellen naar 010 472 45 55.

Door de lancering van de helpdesk ontstaat meer focus voor ICT-projecten en kunnen we jou sneller en gerichter helpen met specifieke problemen. Een voorbeeld daarvan is het standaard proces voor het aanvragen van Koole-accounts, wat we nu sneller en efficiënter afhandelen.

Data en digitaal: Een slimme en veilige aanpak van computersystemen en digitale data. Gericht op de toekomst en op groei. Beter verbonden, snel en betrouwbaar. Met data onderbouwde keuzes om klanten nog beter te bedienen.

Een ander voorbeeld van een goede samenwerking is het UAB voormelden op KTP (Koole Tankstorage Pernis). Hierdoor kunnen we maar liefst 25% sneller starten met de verlading. Dit geweldige resultaat hadden we niet kunnen bereiken zonder de toewijding van het KTP-team, PE&I-team en het creatieve voorwerk van het projectteam van de drie Rotterdam-terminals.

Vragen en opmerkingen?
Stel ze gerust!
Hiervoor kun je altijd terecht bij Astrid Buijssen of stuur een e-mail naar a.buijssen@koole.com. Doe dat, want jouw input is waardevol.

Copyright 2022 Koole Terminals all rights reserved. Manage cookie settings.