NL
We make an impact

Together.

Bekijk onze vacatures

Together we are Koole Terminals

Koole Terminals is een toonaangevend en onafhankelijk opslag-, verwerkings- en logistiek bedrijf, dat groei mogelijk maakt door middel van geïntegreerde en innovatieve dienstverlening voor producten van groot volume. Door haar klanten van wereldklasse te ondersteunen, zet Koole Terminals de energietransitie voort voor een duurzame toekomst. Met 11 strategisch gelegen terminals in Europa en een totaal volume van 4.100.000 kubieke meters, weerspiegelt Koole de diversiteit van de behoeften van haar klanten. Van het transporteren, opslaan, mengen en verwerken van een breed scala aan producten, tot het garanderen van een lage CO2-voetafdruk door middel van gefocuste energie-efficiëntie. Al deze oplossingen worden altijd op een veilige, betrouwbare en duurzame manier aangeboden. Bij Koole werken meer dan 700 gepassioneerd betrokken professionals.

Wil jij werken bij een bedrijf dat de ambitie heeft om te groeien en samen impact te hebben?

Bekijk dan snel onze mogelijkheden en wie weet mogen we je binnenkort
verwelkomen als nieuwe collega!

Bekijk vacatures

Terminals

 

Bekijk vacatures

Wil je werken op een van onze Terminals? Dan vragen wij dat je minimaal in het bezit bent van een diploma voor Procesoperator A. Je kunt bij ons door middel van learning-on-the-job en cursussen/opleidingen je diploma voor Procesoperator B en zelfs C behalen. Bij indiensttreding krijg je inzicht in het pad dat je bij ons kunt volgen om je verder te ontwikkelen als operator. Ambitie om door te groeien naar Board Operator? Of Teamleider? Er zijn collega’s die dit hebben waargemaakt!

Bekijk vacatures

Transport

 

Bekijk vacatures

Wat Koole Terminals uniek maakt is dat wij opslag, verwerking én transport aanbieden voor onze klanten. Met onze 12 binnenvaart- en 3 zeeschepen, vrachtwagens en locomotief kunnen wij een breed scala van mogelijkheden aanbieden. Als je bij ons in de transport werkt ben je een belangrijke schakel tussen het product van de klant en de levering van dat product. Jij maakt onze logistieke keten compleet! Samen met jouw collega’s op de terminals en op kantoor vorm je één team waarbij de klant centraal staat.

Bekijk vacatures

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zaandam waar onder andere de afdelingen Shipping, Douane, Customer Service, Sales, ICT en HR te vinden zijn. Op onze Terminals in Rotterdam hebben we ook kantoorfuncties, daar vind je bijvoorbeeld de afdelingen Technische Dienst, Commercie, Douane, Customer Service en Operations. Als je bij ons op het kantoor werkt, vorm je ook een team met jouw collega’s die bijvoorbeeld op de terminals en op onze schepen werken

Bekijk vacatures

Koole in the Spotlight: Kevin de Kok, PID Procesoperator 

“De downtime tussen de batches wil je minimaal houden. Daarvoor is een goede samenwerking cruciaal.”

Lees zijn verhaal

Koole in the Spotlight: Jeffrey Hoogstad, Allround Operator

Jeffrey staat open voor verandering, staat nooit stil, wil doorgroeien in het bedrijf.

“En daar is Koole echt de juiste plek voor.” 

Lees zijn verhaal

Koole in the Spotlight: Rick Veldhuisen, Integrated Planner

Alles wat je leert gaat weer terug de organisatie in. Dat vat zo ongeveer de loopbaan van Rick Veldhuisen bij Koole samen.

“Ik krijg hier energie van. Het maakt ons werk makkelijker.” 

Lees zijn verhaal

Koole in the Spotlight: Melvin  Bloem, Operator

Melvin werkt in najaar 2022 al weer vier jaar bij Koole. Momenteel maakt hij deel uit van het projectsupportteam dat werkt aan de tankconversies op Koole Tankstorage Minerals.

“Ik leer hier zoveel, ik heb het super naar mijn zin!” 

Lees zijn verhaal

Copyright 2023 Koole Terminals all rights reserved. Manage cookie settings.